Welkom op de website van Luwes MC-Network.(De website is nog deels UNDER CONSTRUCTION). We zijn zo blij met het nog steeds groeiende spelersaantal op Luwes MC-Network dat we hebben besloten de server een behoorlijke update te geven. Op Luwes MC-Network draait het niet alleen maar meer om Kingdom maar het is de bedoeling dat de Minigames ook net zo druk, zo niet drukker, zullen worden bezocht dan de Kingdom-Server. We beschikken nu over een Hub, Massive-PvP-Server, HCFactions-Server (Nog niet joinbaar), Kingdom-Server en een Paintball-Server. We hopen dat jullie nu nog meer plezier zullen beleven op de Minecraft-servers van Luwes MC-Network. Onderaan deze website staat nadere informatie over hoe de servers met elkaar samenwerken. Geef ons IP-Adres aan al je vrienden door en beleef samen urenlang speelplezier op Luwes MC-Network.

Massive-PvP Server

De Servernaam zegt het al : Massive-PvP. Heb je zin om je PvP-Skills aan iedereen te tonen dan moet je echt op deze server gaan spelen. Dit is niet zomaar een potje PvP-en maar dit is het echte PvP-werk. Je kunt beginnen met standaard Full Dia Armour en Sword, een Bow en Arrows en tussendoor een heerlijk Golden Apple eten en naarmate je spelers killed zul je ingame coins krijgen waarmee je verschillende Potions, XP, Enchantments en Notch-Apples kunt kopen.

Hierboven een foto van de trappen waarmee je naar de eerste verdieping kunt en naar het grote gangenstelsel dat onder heel Massive-PvP loopt. Hier kun je goed vluchten voor tegenstanders die net een tandje sterker zijn en via andere plekken weer naar boven komen zonder dat anderen dat door hebben. Ook hebben we op de eerste verdieping twee Escape-Pools die je kunt bereiken door op Pressure-Plates te gaan staan die je de lucht in lanceren. Op deze manier kun je echt vluchten en kom je weer op de spawnplek terecht.

HardCore Factions

Hier wordt nog hard aan gewerkt. Het is veel werk en er kwamen natuurlijk dingen tussendoor die ook moesten gebeuren.

Hierboven alvast een paar foto's van HardCore Factions.

BungeeCord en Hubspawn

We hebben onze diensten uitgebreid van 1 naar 2 servers. Eigenlijk zijn het zelfs 4 servers maar daar merk je als speler niet echt veel van. Als je inlogd met ons IP-Adres Luwemcnetwork.dmch.nl kom je terecht op de BungeeCord-server, hier merk je niets van. Deze stuurt je direct door naar de server waar de Hubspawn op staat, ook hier merk je niets van. Hieronder een afbeelding van de Hubspawn.
Als je op de Hubspawn bent kun je een Portal inlopen die je doorstuurd naar de server die gekoppeld is aan de Portal. Als je dus de Portal inloopt waar KD boven staat ga je daar heen en hetzelfde geldt voor de Portal waar Massive PvP boven staat, die stuurt je door naar de Massive-PvP wereld. Zodra de HardCore Factions server af is zul je ook door die Portal op de Hubspawn kunnen.

Website designed by Ymaxtory